Auto Polijsten Zwolle

Auto Polijsten Zwolle? Doffe lak, waskrasjes of wilt u uw auto gewoon een keer beter dan nieuw? We Car Cleaning Zwolle neemt voor een exterieur graag de hele dag. We zijn er zeker van dat onze kwaliteit ver boven de gemiddelde poetser is. We raden u zeker af om op polijst en of lakcorrectiepakket onder de €150 inclusief BTW te reageren. Uit ervaring wordt uw auto in hoog tempo behandeld en dit is voor korte duur. Wij nemen de hele dag en rekenen hier dan ook iets meer voor.

Zoals velen van onze klanten zeggen: De poetswereld is verknald in Zwolle en kwaliteit is ver te vinden. Dit is de reden dat wij op de markt opereren! We brengen ambacht terug voor een eerlijke en transparante prijs.

Kijk bij onze diensten of neem contact op voor een offerte of afspraak. Voor u het weet rijdt u weer in een auto rond met een schoon, fris en gereinigd interieur. Om de verschillende opties te zien kun u hieronder naar de diensten gaan.

Behalve in Zwolle zijn we in verschillende regio's actief. We hebben klanten uit onder andere Kampen, Dalfsen, Elburg, Ommen, Raalte, Deventer, Apeldoorn, Almelo, Lelystad,  Harderwijk, Amersfoort, Almere, Enschede, Emmen, Meppel en Hoogeveen.

U kunt zelf kiezen of we bij u langskomen of u komt bij ons langs. Binnen Zwolle en een straal van 10 KM rekenen we geen extra kosten. Na 10 KM wordt er €0,23 per kilometer in rekening gebracht.

Klik hier om naar diensten te gaan.

Auto Polijsten Zwolle