Boot poetsen Zwolle

Boot poetsen Zwolle? Bij ons bent u aan het juiste adres. We zijn gespecialiseerd in perfectioneren van boten, waterscooters, sloepen, speedboten, rubberboten en nog veel meer. Klik hier om naar de opties te gaan.

We staan er bekend om dat we een wat afwijkende werkwijze hebben dan de vele bedrijven in de buurt. Denk hierbij vooral aan meer tijd investeren tot in perfectie en problemen bij de bron aanpakken. We hebben ook geen vaste behandeling voor iedere boot. Elke boot is anders gebouwd, elke boot is anders gespoten en zelfs twee identiek geproduceerde boten verschillen.

Graag overleggen we met u wat uw wensen zijn en hoe we deze het beste kunnen verwezenlijken.

Waarom zou u uw boot bij ons brengen? We zijn begonnen in de watersport reconditionering. Een potje poets kan iedereen kopen. Maar hoe weet je nou echt wat het beste is voor uw boot? Geen kwestie van lezen op internet maar testen, leren, testen, perfectioneren en aanbieden aan de markt. We zijn gecertificeerd gebruiker van een aantal merken en werken met onder andere de machines van Rupes.

Klik hier om contact op te nemen. Stuur een foto via Whatsapp of bel en kom langs. Als een van de enige bedrijven in de buurt bieden we de mogelijkheid aan om op locatie het werk uit te voeren. Een paar benodigdheden als water, stroom en goed weer zijn van belang hiervoor. Uiteraard kan dit ook als u al een plek heeft waar uw boot in de stalling staat. We begrijpen dat het veel extra werk is om alles vervoersklaar te maken en naar ons toe te rijden.

boot poetsen zwolle

Werkgebied

Car Cleaning Zwolle is werkzaam in een groot gebied. Doordat we naamsbekendheid hebben en mensen na een behandeling in hun omgeving praten krijgen we klanten uit de gehele regio. Ons onderscheidend vermogen is ook de optie om (mits de locatie geschikt is) dit aan huis of op uw werk te doen. Hieronder een aantal van de locaties:

Meppel
Hoogeveen
Emmen
Deventer
Amersfoort
Apeldoorn
Almelo
Harderwijk
Raalte
Dalfsen
Ommen
Kampen
Lelystad